Our Spaces

OUR SPACES

RUIMTES VAN HET LEVEN

“Uw werkruimtes vormen één van de belangrijkste criteria voor uw professioneel welzijn.”

De werkplek is het centrum van interacties en moet levenskwaliteit op het werk bevorderen. Haar aanpassingsvermogen moet beantwoorden aan een reële strategie om de werknemers te stimuleren erin te werken. Op de meest mogelijk efficiënte wijze en in een optimale sfeer. Dit is een heuse uitdaging als het komt op het vinden van de juiste balans tussen een productieve omgeving en relaxatie. Het is essentieel om flexibele ruimtes en modulaire uitrusting te bieden. Daarom past het zich best aan alle werknemers aan in functie van hun noden en voorziet het van uitstekend comfort waar ze ook wensen te werken.

Bovendien zal een interieur waar de bestaande omgeving werd gerespecteerd ook langdurige motivatie stimuleren.

OPTIMALE RUIMTES

“Optimaliseer uw kosten en uw vierkante meters !”

Het kantoor van morgen lijkt meer op een ruime loft waar informele uitwisselningen en comfort de sleutels zijn voor productiviteit. Waarom zou u uw business niet vestigen in een plek dat het echte werk bevordert volgens geluidsisolatie, design, enz. ? Het bedrijf van vandaag moet een werkomgeving creëren dat overeenstemt met haar identiteit en de type ruimtes diversifiëren : gemeenschappelijke zones, siësta zones, concentratiezones, lounge, geluiddichte telefooncel, coworking zones, keuken, …
Bovendien is op te merken dat een werkstation slechts gemiddeld 51% van de tijd benut wordt. Rekening houdend met de mobiliteit van de werknemers (in en uit de kantoren), zijn er manieren om het gebruik van de ruimte met 10 tot 20% te optimaliseren en dus de kost per m2 tegelijkertijd te optimaliseren.
Tailor’s Factory biedt oplossingen om uw werkplek te optimaliseren door het mengen van vaste en flexibele werkstations wanneer u een kortstondige nood heeft aan ruimte.

TIJDLOZE RUIMTES

“Focus op de business en haar ontwikkeling zonder zich zorgen te maken over verandering in nood van ruimte!”

Het is niet makkelijk om de ruimtelijke dynamiek te beheren bij groei. Wat zal m’n nood zijn in m2 binnen 1 jaar, 2 jaar, 5 jaar ? Zullen we over voldoende vergaderzalen beschikken ? En de stock ? Misschien wordt ons logistieke afdeling zo groot dat de ruimte moet toenemen later ? Of zullen we een creatief atelier nodig hebben, een “fablab” of een “maker space” ? 

Elke ondernemer weet dat het beheren van verandering in de tijd heel wat kopzorgen met zich meebrengt en dat de kristallen bol om in de toekomst te kijken niet bestaat. Anderzijds is een werkplek waar het team zich goed voelt, cruciaal voor de duurzaamheid van het bedrijf. Tailor’s Factory komt regelmatig de maten opnemen om u te helpen de werkruimte aan te passen aan uw evolutie !

2.0 MOBILITEIT

“Slalom in volledige vrijheid en win tijd om te focussen op het essentiële !”

Mobiliteit in de grote stedelijke centra is een revolutie begonnen. Autodelen en de intelligente combinatie van verschillende transportmiddelen winnen enorm aan succes. Zonder daarbij het groeiende aantal pendelaars niet te vergeten die gebruik maken van scooters, elektrische fietsen of andere apparaten om snel en makkelijk hun werkplek of professionele afspraken te bereiken. Deze multimodale, intelligente en duurzame transportmiddelen hebben het voordeel dat ze snel, compact en stil zijn. Ze hebben ook het enorme voordeel dat ze de uitstoot van verontreinigende stoffen verminderen. Tailor’s Factory ondersteunt ook deze diverse oplossingen op het gebied van mobiliteit. En biedt u een doucheruimte en kleedkamer indien nodig. Autodelen, elektrische scooters, elektrische fietsen. Zonder het openbaar vervoer te vergeten!

Het treinstation “Gare du midi” en 2 metrostations liggen op 7 minuten lopen. Uber en Deliveroo zullen aan andere behoeften of wensen voldoen.